🔎 Onze praktijk Mijn Portaal Ik heb spoed

(Herhaal)recept

Hoe kan ik een herhaalrecept aanvragen?

Heb je medicijnen die je langdurig gebruikt en die eerder door de huisarts zijn voorgeschreven? Bestel dan je herhaalmedicatie online via jouw portaal. Gemakkelijk en snel! Zo kun je herhaalrecepten aanvragen op een moment dat het jou uitkomt en ben je niet afhankelijk van openingstijden van de praktijk. Vervolgens wordt in onze praktijk jouw medicatieaanvraag beoordeeld en doorgezet naar de apotheek. Je kunt jouw herhaalrecept na 2 werkdagen ophalen bij de apotheek. Lukt het niet om een herhaalrecept via jouw portaal aan te vragen of wil je medicatie gaan gebruiken die je al langer dan 1 jaar niet gebruikt? Bel dan met de assistente via 073 599 37 03.

Kan ik mijn herhaalrecept ook telefonisch bestellen?

Wij adviseren om herhaalrecepten online te bestellen via jouw portaal. Zo hoef je niet te wachten. Ben je niet in staat om dit online te doen? Neem dan telefonisch contact op met onze praktijk via 073 599 37 03.

Ik kom er niet uit met het online bestellen van mijn herhaalrecept. Hoe kan ik hulp krijgen?

Wij adviseren om eerst hulp te vragen aan familie of vrienden. Je kunt ook altijd de DigiHulplijn bellen. Mocht je er dan nog niet uitkomen, dan helpen wij je uiteraard graag verder! Neem dan telefonisch contact op met onze assistente via 073 599 37 03.